Bestellen

Heb je een musthave gevonden die je echt moet hebben? Mooi! Selecteer nu indien van toepassing een kleur en/of maat en klik op het icoontje om de musthave in je Shopping Bag te plaatsen. Natuurlijk kun je lekker verder shoppen, je kunt altijd nog terug naar je winkelwagentje door op het icoontje Shopping Bag rechtsboven te klikken. Let op: als artikelen in je Shopping Bag liggen betekent dit dat ze maximaal 25 minuten voor je gereserveerd zijn.

Ben je uitgeshopt? Dan is het tijd voor de afronding van je bestelling. Klik op het icoontje Shopping Bag rechtsboven op de pagina om naar jouw musthaves te gaan. In het volgende scherm kun je de aantallen eventueel nog aanpassen, voor het geval dat 😉 Klik vervolgens op de knop Proceed to Check out. Nu beland je op de check-out-pagina. Hier kun je gemakkelijk op één pagina al je gegevens invullen. Controleer je gegevens en pas eventueel een kortingscode toe.

LET OP: Nadat je je bestelling hebt afgerond kan je deze niet meer wijzigen, omdat je bestelling direct in behandeling wordt genomen zodat je deze zo snel mogelijk in ontvangst kan nemen 🙂